Nastanitve

,
,
,
,
,
,
Previous slide
Next slide

Bee house

Maya

Bee House Maya stoji v naselju Strletje v neokrnjeni naravi. Nudijo vam prenočišča, in sicer 1 apartma za 6 oseb in 3 glamping hišice za dve osebi z uporabo skupnih prostorov kuhinje in sanitarij.

Razvajate se lahko v čudoviti naravi z velikim vrtom in opremo za peko na žaru ter crkljate in hranite domače živali. Ponujajo brezplačen Wi-Fi in brezplačno zasebno parkirišče.

Apartmaji

Trubarjeva 33

Apartmaji Trubarjeva 33 nudijo tri apartmaje, ki so v centru Velikih Lašč. Vsi apartmaji so bili obnovljeni v letu 2019/2020.

Apartmaji so sodobno opremljeni; na voljo so brezplačni Wi-Fi, klima/ogrevanje, televizija, brezplačno parkiranje v bližini apartmaja. Na voljo so apartmaji za dve osebi, tri osebe in za štiri osebe. Sprejemajo tudi turistične bone.

,
,
,
,
,
Previous slide
Next slide
,
,
,
,
,
Previous slide
Next slide

Medvedov

Brlog

Apartma je v pritličju družinske hiše in ima poseben vhod. Pred vhodom je parkirišče. Pred apartmajem je kotiček s teraso, stoli, mizo, ležalniki in žarom. Apartma ima paviljon, v katerem je jedilnica, kuhinjo z dnevno sobo, spalnico in kopalnico. Hiša leži na samem, ob gozdu in ob potoku, kar nudi gostom sprostitev, mir in užitek. Za hišo so ograjeni pašniki, na katerih se pasejo koze.

Avtodomi

Postajališča za

avtodome

Cereja (parkirno mesto)

Doživetja